Supervisie voor mensen met een mensgericht beroep

DOK89


Trudie Bijl heeft Dok89 opgericht vanuit de oprechte overtuiging dat supervisie essentieel is voor mensen met een mensgericht beroep. Zij heeft zelf ondervonden hoe supervisie ondersteunt bij het duiden van de interactie tussen mensen en de reflectie op het eigen gedrag.

Als fervent wielrenner heeft zij na het beklimmen van de Alpe d’Huez de parallel getrokken met supervisie. “Het is afzien, terugzien en vooruitzien”. Het proces naar nieuw perspectief is enerverend - soms confronterend - maar altijd effectief. Dok89 faciliteert, helpt en steunt bij dat proces.

Trudie heeft jarenlang ervaring als supervisor van professionals in de hulpverlening. Zij begeleidt zowel ervaren als startende hulpverleners en geeft regelmatig supervisie op hogescholen aan hulpverleners in opleiding.

Daarnaast is zij al bijna 20 jaar werkzaam als maatschappelijk werker. Haar werkveld beslaat zowel de individuele hulpverlening als gespreksgroepen en behandelgroepen. Haar specialisatie is multiproblem gezinnen en complexe gezinssituaties waarbij zij vrijwel altijd systeemgericht werkt.

Ook werkt Trudie bij het meldpunt bijzondere zorg in de Bommelerwaard.

Zij is haar carrière begonnen als docent in het basisonderwijs.

© Copyright 2014